*

Met elkaar naar Lourdes

Eenmaal per jaar gaan we met een eigen groep vanuit ’t Gooi naar Lourdes. Een reis naar Lourdes is een bijzondere ervaring voor jong en oud, voor zieke en gezonde mensen. Lourdes wordt vaak omschreven als een plek waar hemel en aarde elkaar raken; een plek waar Maria heel dichtbij is. Bent u moeilijk ter been en wilt u eventueel gebruik maken van een rolstoel, dan zijn er vrijwilligers vanuit ’t Gooi om uw rolstoel te duwen en u te begeleiden. We hopen met veel pelgrims vanuit ’t Gooi naar Lourdes te gaan!

De ‘Gooische Lourdesgroep’ gaat met het vliegtuig van dinsdag 1 oktober t/m zondag 6 oktober 2019. Het vertrek per vliegtuig is vanuit Maastricht. U wordt dan met een bus daarheen gebracht. Uw verblijf in Lourdes is vol pension. Pelgrims die geheel verzorgd moeten worden, kunnen met een speciale bus (VNB-lance) naar Lourdes en verblijven daar in een zorghotel.

De folder van deze reis ligt klaar achter in de kerk. Daarin staan de namen en telefoonnummers vermeld van alle contactpersonen. Zij willen – indien nodig - de reisfolder ook bij u bezorgen!
U kunt ons bellen voor informatie over diverse andere reizen van de Verenigde Nationale Bedevaarten.

Met vriendelijke groet,

Corrie Versteeg-Walstra
Regiocoördinator Lourdeswerk
Telefoon 035-6563329
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

joomla template