Google Analytics

Kortenhoef - Heilige Antonius van Padua - Kerklaan 24 - 1241 CM Kortenhoef

• Elke 1e, 2e en 3e zondag van de maand om 9:30 uur.
  • Elke 4e zaterdag van de maand om 19:00 uur, met kinderwoorddienst en kindercrèche.

Ankeveen - Sint Martinus - Stichts End 23 - 1244 PK  Ankeveen

• Elke 2e, 4e en evt. 5e zondag van de maand om 9:30 uur.
  • Elke 1e en 3e zaterdag van de maand om 19:00 uur.

Nederhorst den Berg - O.L.V. Hemelvaart - Dammerweg 6 - 1394 GM Nederhorst den Berg

• Elke 1e en 3e en 4e zondag van de maand, om 9:30 uur
  • Elke 2e zaterdag van de maand om 19:00 uur

Onderstaand vindt u de actuele liturgiekalender met nadere details.

Algemene informatie:

T: 035 - 656 1285

Webmaster:

__________________________

kerkbalansEens per jaar -in januari- vragen wij onze parochianen of zij financieel willen bijdragen in de kosten om de parochie draaiende te houden. Dat gebeurt onder de vlag van de landelijk gevoerde kerkbijdrage-actie Kerkbalans. U ontvangt dan een inschrijfkaart waarop u kunt aangeven met welk bedrag (per jaar, half jaar, kwartaal of maand) u de parochie wilt steunen.  De inschrijfkaart wordt later door uw wijkvertegenwoordiger bij u thuis weer opgehaald

Deelname aan Kerkbalans is geheel op vrijwillige basis. Als u te kennen geeft niet mee te willen doen wordt u in het vervolg niet meer benaderd. U blijft dan uiteraard wel gewoon ingeschreven als parochiaan.

Klik op het logo voor nadere informatie over Kerkbalans.